Tjänster

Tjänster

Alldo tillhandahåller idag flera tjänster för sina kunder. Här kan du läsa om den service och de tjänster vi erbjuder.

Tjänster med ramar

Nedanför kan du läsa om våra vanligaste tjänster. Tjänster som är populära och som vi erbjuder ofta, är specialgjorda och stora ramar, inramningar av alla de slag, och större serier med nyckelfärdiga ramar för olika ändamål. Om du är nyfiken på andra eventuella uppdrag från oss, är du välkommen att kontakta oss för idéer och förslag.

Tjänster vi erbjuder

Återförsäljare av ramar

Vi har lång erfarenhet av att tillverka ramar, och kan därför hjälpa ditt företag med diverse uppdrag och tjänster om du behöver många ramar, eller ramar med egen design och färg.
Återförsäljare av ramar »

Stora ramar

Vi kan stora ramar. Är du i behov av riktigt stora ramar, kan vi hjälpa dig med det. Vi har stor erfarenhet at specialramar i större storlekar, och kan ofta hjälpa till oavsett projekt. Läs mer om större ramar på vår sida om stora ramar.
Stora ramar »

Inramningar

Är ert företag i behov av inramningar har vi lång erfarenhet och kunskap kring detta. Låt oss titta på dina funderingar kring dina önskade inramningar. Vi kan ofta erbjuda många alternativ till dina projekt.
Inramningar »

Laminering

Att laminera sin bild ger snabbt och kostnadseffektivt ett mycket bra resultat. Det ger dig en bild monterad på ett styvt skivmaterial, med ett tunnt och skyddande lager med laminat av plast. Det bästa av allt är att du slipper skört glas. Bilden blir dessutom både självbärande och lätt. Metoden är vanlig hos fotografer. För närvarande erbjuder vi inte laminering.
Laminering »