Om våra måttbeställda ramar

Med våra populära måttbeställda ramar kan du få ramar i helt egna mått och storlekar. Du monterar själv ihop din tavelram. Det här skapar mycket möjligheter för dig som kund. Tekniken kallar vi för Dynaframe och gör att vi kan tillhandahålla ett ofantligt stort utbud av olika storlekar på våra ramar. Dessutom är det kul och inspirerande när möjligheterna blir så många som med våra ramar.

Enormt utbud av storlekar

Vad sägs om drygt 28 000 olika storlekar av varje ram? Det är vad vi får fram om vi tar 170 olika bredder och multiplicerar med 170 olika höjder. Om vi sedan multiplicerar detta med över 80 olika modeller, kan vi säga att vi har drygt 2 300 000 miljoner olika ramar i vårt sortiment. Det är vad vi tillhandahåller idag och nya modeller och profiler tillkommer hela tiden. Förutom de längderna du hittar här i butiken, kan vi ta fram ännu längre lister för ännu större ramar om det behövs. Kontakta oss gärna för mer information om stora ramar.

Billigare och miljövänligare

Då ramen kan skickas hem till dig omonterad i delar, blir frakten billigare. Anledningen är att den tar mindre plats. Ju mindre plats den tar, desto fler kan skickas på samma lastbil, vilket är bättre för miljön.

Fler möjligheter

Nu kan du rama om dina gamla tavlor utan att behöva leta udda storlekar. Du kan också rama in vilken målning som helst, oavsett storlek. Du behöver inte anpassa dina väggkreationer efter bestämda mått. Eller varför inte rama in till platt-TV, projektorduk eller iPad. Möjligheterna blir nästan oändliga. I vår guide om att rama om en gammal tavla i en helt ny ram, visar vi hur det kan gå till.

Enkel montering med Dynaframe

Det är mycket enkelt att själv montera ihop sin ram med Dynaframe. I våra monteringsanvisningar kan du läsa hur det går till. Monteringen görs med kilar i nylon som du själv pressar i varje hörn från baksidan.

Läs hur du beställer måttbeställda ramar » | Alla våra måttbeställda produkter »