Om våra måttbeställda produkter

Vi säljer flera olika produkter som kan anpassas efter dina egna önskemål och mått. Det här skapar många möjligheter för dig som kund. Du kan till exempel ha en bild som du utgår ifrån. Det kan vara ett fotografi eller ett konstverk. Ofta har bilden ett udda mått och storlek. Problemet blir då att hitta en passande ram, passepartout och tillbehör. Med våra måttanpassade ramar, bakstycken, passepartouter och akrylglas, kan du beställa alla delar i dina helt egna mått.

Fler möjligheter med måttbeställda produkter

På följande sidor har vi samlat en del övergripande information om våra olika produktkategorier, som kan anpassas efter dina egna storlekar och mått. Börja gärna med att läsa en liten stund på de sidor du är intresserade av, för att få en bättre bild över vad de olika produkterna kan göra för dig.

Produkterkategorier

Mer om måttbeställda ramar

Med en tavelram i helt valfria mått, kan du rama in oerhört mycket mer än bara en tavla. Våra måttanpassade ramar används till väldigt mycket olika ändamål och projekt. På följande sida berättar vi mer samt introducerar våra måttbeställda och måttanpassade ramar.
Läs mer om våra måttbeställda ramar »

Mer om måttbeställda akrylglas

Akrylglaset används när man vill rama in papper, fotografier, affischer, posters och planscher. Uppgiften är att skydda bilden och för att få en plan och fin yta. Akrylglaset är tillverkat av Polymetylmetakrylat (PMMA) och populärt till ramar då det inte är lika skört som riktigt glas.
Läs mer om våra måttbeställda akrylglas »

Mer om måttbeställda passepartouter

Det finns ofantligt mycket olika storlekar på det som våra kunder vill rama in. Med en passepartout i egna mått och storlekar kan du alltid framhäva din bild, och alltid hitta en passande ram till den. Läs mer om våra måttbeställda passepartouter på följande sida.
Läs mer om våra måttbeställda passepartouter »

Mer om måttbeställda bakstycken

Bakstyckets uppgift är att skapa en barriär mot damm och smuts på baksidan av din ram. Det ska dessutom vara syrafritt och ta emot trycket från det du ramar in. En viktig del i din inramning med andra ord. Läs mer om våra måttbeställda bakstycken på följande sida.
Läs mer om våra måttbeställda bakstycken »