Om våra måttbeställda passepartouter

Vi erbjuder våra kunder möjligheten att beställa måttanpassade passepartouter i egna storlekar. Det här skapar många fler möjligheter för dig som kund och dina bilder. Tidigare har du kanske varit tvungen att anpassa dina bilder efter ett standardmått på en passepartout, eller kontaktat en professionell rammakare. Nu kan du istället välja dina egna mått på din passepartout.

Fler möjligheter med måttbeställda passepartouter

Möjligheten att köpa dina passepartouter i helt egna mått och storlekar, gör att du inte behöver anpassa dina bilder efter vanliga standardmått. Det här ger dig mycket större valfrihet med dina bilder och inramningar. En uppgift för din passepartout är att framhäva den bild du ramar in, och nu får du möjligheten att göra det med ännu fler av dina bilder. Tillsammans med våra ramar i valfria mått, kan du få dina bilder precis som du själv vill.

Alltid hög kvalité och syrafritt material

Alla våra passepartouter i egna storlekar tillverkas uteslutande av 100 procent syrafria material. Det gör att du alltid kan vara säker på att få en säker och branschriktig passepartout för dina bilder. Alla inköp görs endast från kända tillverkare och leverantörer som till exempel Canson, Colourmount och Daler Rowney. Kontakta oss gärna för dagsaktuell leverantör av passepartout.

 

Läs hur du beställer måttanpassade passepartouter » | Alla våra måttbeställda produkter »