Måttbeställda ramar med akrylglas

I den här kategorin hittar du lite större tavelramar, kompletta med akrylglas och bakstycke. Allt ingår och din ram levereras färdig att hängas upp på väggen. Montering av bilder görs med traditionella stift på baksidan (böjstift som finns på vanliga fotoramar). Du hittar massor med olika storlekar, och du väljer fritt dina egna mått. Möjlighet finns även att välja samma bredd och höjd, vilket gör att PLX-ramarna kan beställas i kvadratiska mått upp till 70x70 cm. Akrylglaset gör att du kan beställa stora ramar upp till max 70x100 cm. Alla ramar levereras med syrafritt bakstycke, utan passepartout och med hänge för vägg (både stående och liggande).

Ramar för publika miljöer

Alla våra PLX-ramar passar perfekt för publika och offentliga miljöer. Med akrylglas minskar risken för krossat glas, skadegörelse och personskador.

PLX-ramar

PLX är den förkortning vi använder för våra ramar med akrylglas. Akrylglas finns som varumärket Plexi och därav vårt samlingsbegrepp PLX. Läs mer om akrylglas här.

Tavelramar utan glas

Om du är i behov av tavelramar utan glas är det våra måttanpassade tavelramar utan glas som du ska titta på. Tomma tavelramar som snabbt och enkelt monteras med Dynaframe och passar t.ex. canvasdukar på kilram, oljemålningar, pannåer, kapa, Forex och mycket annat.

1 till 8 av 11 totalt

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2

1 till 8 av 11 totalt

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2