Laminering av bilder och fotografier

Att laminera sin bild är ett populärt sätt att göra tavlor av sina bilder och fotografier. Speciellt om bilderna är stora. Det skyddar dessutom och gör att man slipper använda skört glas tillsammans sin bild. Bilderna som lamineras brukar monteras på kapaskiva eller lättviktsskivor. Ett mycket bra alternativ för att få upp sina fina bilder på väggen.

Fördelar med laminering

Fördelarna med en laminering är många. En laminerad bild kan göras stor. Den är lätt och därför enklare och billigare och skicka. Den behöver inget glas som är både vasst och skört. Laminatet förseglar och skyddar din bild. Dessutom finns laminat med olika glans, från matt yta till högglans.

Stora affischer, planscher eller posters

Vi får ofta frågor om att rama in stora planscher. Vi brukar då rekommendera kunden att laminera bilden på en kapaskiva eller lättviktsskiva istället. Kostnaden för stora glasskivor är mycket hög. Dessutom kan stora glasskivor brista under sin egen tyngd, och måste därför skickas stående. Sammantaget blir detta ofta väldigt kostsamt.

Priser på laminering

Priserna på laminering brukar vara angivna efter något som kallas förenade mått, eller vanliga kvadratmeterpriser. För närvarande hänvisar vi alla våra förfrågningar på laminering till våra samarbetspartners.

 

Alla våra tjänster »